Rørfornying

Rørfornying

Rørfornying er et samlebegrep for flere metoder for rehabilitering av vann- og avløpsrør helt uten eller med minimale inngrep i infrastruktur. Det vil si at vi kan rehabilitere rør uten å grave i vei og hager, eller uten å pigge opp gulv og rive vegger. Vi bruker eksisterende tilgangspunkter som utvendige kummer, stakekummer i gulv eller stakeluker på stammer, så lenge disse er dimensjonert for arbeidet som skal utføres.

Vi utfører rørfornying av alle typer overvanns- og avløpsrør på oppdrag for huseiere, borettslag og sameier, eiendomsforvaltere, forsikringsselskaper, rørleggere, og for kommuner og kommunale selskaper. Vi bruker utsyr og materielaer for strømpeutforinger tilpasset de enkelte rørenes dimensjon og tilstand.

 -

Enkelt forklart støper vi nye rør på innsiden av eksisterende rør ved hjelp av fleksible strømpeforinger som tilsettes herdningsmateriale, som for eksempel tokomponent epoxy. Strømpeforingene vrenges inn i det eksisterende røret med spesialutstyr for både installasjon, gjenåpning og håndtering av pågreninger, samt kontroll og dokumentasjon av utført arbeid. Vi har mange års erfaring med rørfornying for både private og offentlige kunder rundt om i hele landet.

Se vår brosjyre om rørfornying her »

- Anse jobben som gjort!

Arbeiderne var hyggelig og kom til avtalt tid. Arbeidet ble utført på ett tidspunkt som passet slik at det ikke skapte problemer for meg eller min leietaker. (Ikke lett å fungere uten å kunne bruke vann på vanlige arbeidsdager.) Arbeidet ble raskt utført og til en “rimelig” pris.

- Grethe Ødegaard, Lørenskog