Hvorfor TT-Teknikk?

Hvorfor TT-Teknikk?

Fordi vi i TT-Teknikk får jobben gjort raskt og effektivt. Siden starten i 1986 har vi blitt en av landets ledende totalleverandører av tjenester innen vann og avløp. Våre rundt 100 medarbeidere kan alt om kontroll og utbedring av alle typer vann- og avløpsrør. I tillegg er de hyggelige, alle som en.

Vi har også en av de mest komplette utstyrsparkene innen feillokalisering og utbedring av vann- og avløpsrør. Selv om de aller fleste av våre kunder er lokalisert på Østlandet, utfører vi også et stadig økende antall oppdrag for både private og offentlige kunder fra våre avdelingskontorer i Vestfold og Trøndelag.

Hvorfor TT-Teknikk sin kompetanse?

Vi har godt over 30 års kompetanse på de ulike områdene vi opererer under. Det gir deg som kunde en trygghet i at arbeidet blir utført med høy faglig kompetanse, og med lav risiko for feil. Ved behov benytter vi også faste samarbeidspartnere som vi har gode erfaringer med. Vi er godkjent lærebedrift og innehar sentral godkjenning av høyeste klasse innen vårt fagområde.

Miljø og ISO-sertifisering.

Økende oppdragsmengde og krav til raske og problemfrie leveranser trigget oss til å ta steget med å ISO sertifisere styringssystemet vårt. Vi har alltid hatt gode prosesser og rutiner i bedriften og derfor var ISO-sertifisering en naturlig videreføring for å dokumentere god praksis.

ISO prosessen har allerede skapt et positivt miljøengasjement i hele organisasjonen i TT-Teknikk. Våre kunder og samarbeidspartnere skal være trygge på at våre leveranser ivaretar alle miljøkrav og vi skal forbindes med orden og ryddighet – som stort sett resulterer i gode og trygge arbeidsforhold uten forurensning av det ytre miljø.

Anse jobben som gjort.

Så – hvorfor TT-Teknikk? Med trygghet og tillit til arbeidet, 100 dedikerte medarbeidere og at vi er effektive uten å kompromisse på kvalitet, så vil vi ydmykt påstå at vi alltid oppleves som en solid partner og leverandør.

Trygghet og tillit

Profesjonelt utført til riktig pris

Raskt og effektivt uten å kompromisse på kvalitet

Hyggelige og serviceinnstilte mennesker